Om oss

Vi som skriver på den här sidan arbetar som rörmokare och inom VVS – något som vi gjort under en lång, lång tid. Vårt mål är att vår erfarenhet och kunskap ska gå vidare till dig som läsare.

Vi kommer att skriva om allt från enkla tips kring hur man rensar avlopp vidare till hur man ska agera vid en badrumsrenovering. Utöver detta så ska vi även peka på vikten av egenkontroll. Hur mår egentligen stammarna i din bostad – och vad händer om det visar sig att de håller ett sämre skick än förväntat? Vi ger tips, konkreta råd och fakta om allt detta.

Vi kommer även att skriva mycket om hur luften påverkar oss. Hur ser det ut i ditt hem, på ditt arbete eller i skolan där dina barn vistas dagligen? Sanningen är den att det finns mycket att göra. Med sämre luft kommer en sämre koncentration, en sämre prestation och en ökad mottaglighet för diverse sjukdomar. Det är en fråga att ta på allvar – och vi ska ge konkreta tips om hur man kan påverka och skapa bättre inomhusmiljöer.

Kort sagt: vårt yrke är viktigt och vi vill dela med oss av våra kunskaper så att även du – i din vardag – kan dra nytta av dessa. Målet är att du återvänder hit för nya tips och kunskaper varje gång det rör frågor om rörmokeri eller VVS. Välkommen!