Kategorier
Rörmokare

Anlita rörmokare i Stockholm och få rena rör

Rörmokaren är den räddande ängel du ringer till när det är stopp i vasken. Men en rörmokare i Stockholm på ett VVS-företag kan också byta kran i vasken eller dra helt nya rör vid en ombyggnad.

Det behöver inte vara akut när man kontaktar rörmokaren, även om det ofta är det. Man har helt enkelt behov av ett fungerande avlopp, så att vattnet rinner ner, både i köket och på toaletten. Det finns olika nödlösningar, som att använda vaskrensare, hälla i kemikalier och att spola med hett vatten.

Rörmokaren rensar bäst

Frågar du rörmokaren själv, är det inte säkert att han tycker att du ska rota i rören själv. Är det något som har fastnat, kan du i värsta fall peta detta ännu längre ner, och det kan skapa extra problem för rörmokaren. Om det är så gott som stopp i avloppet, är det bättre att låta rörmokaren peta ner en slang och suga rent. Det är en lång slang som går till en bil, och det känns tryggt att rörmokaren på ett VVS-företag har all utrustning som behövs för att rensa avloppsrören.

Kemikalier kan i värsta fall skada rören, och det är bättre att spola skonsamt med hetvatten. Det gör att man får loss avlagringar som har samlats under lång tid. Även om man är försiktig med vad man spolar ner, är det ofrånkomligt att fett och smuts sätter sig på rörens insida. Rörmokaren är expert och kan avgöra vilken åtgärd som är bäst vid varje tillfälle.